Friday, October 1, 2010

Oxygeninc Cafe - Bağdat Caddesi - Bostancı - Kadıköy

Şehir yaşamının karşımıza çıkardığı sorunlar her geçen gün yeni bir ihtiyaç duymamıza neden oluyor. İhtiyaçlarımıza sunulan çözümler yeni kültürlerle beraber farklı ve trend bir yaşam sitili sunuyor bizlere. İşte "Oxygeninc Cafe" ler bu ihtiyaca yönelik, şehirdeki stresten kurtulup sağlık, huzur, eğlence ve farklı bir damak zevkini bir arada yaşamak isteyenlerin ihtiyacı sonucu ortaya çıkan benzeri olmayan farklı bir konsept.

Bağdat Caddesi'nde ilki açılan Oxygeninc Cafe, Türkiye’de ilk olmasına karşın dünyanın bir çok yerinde özellikle Amerika’da çok yaygın bir cafe zinciridir.

Oxygeninc Cafe'de üç ayrı alternatifi bir arada yaşamak mümkün. Dünya mutfağının seçkin çeşitlerini, Uzakdoğu'nun sihirli çayını, ve ihtiyaç duyduğumuz oksijeni birlikte alıp şehirde yaşamanın olumsuzluklarını üzerinizden keyifli bir şekilde atabilirsiniz.

Öncelikle oksijen hepimizin ihtiyacı, gün içerisinde gereksinim duyduğumuz enerjinin %90’ını soluduğumuz oksijenden, %10 unu ise yiyip içtiklerimizden alırız. Bu gerçekten hareketle şehir ortamında soluduğumuz havanın kalitesi enerjimizin de kalitesini ortaya koymaktadır. Bu yüzden kendimizi sürekli yorgun hissetmekteyiz. Haftasonunu iple çekip şehirden doğaya kaçmaya çalışıyoruz. Oysa Oxygeninc Cafe bu sorunu ortadan kaldırıyor.

Farklı aromalarla saf oksijeni soluyabileceğiniz bir mekan. Üstelik şehrin içerisinde günlük yaşamınızı aksatmadan enerjinizi en üst seviyelere çıkarabilirsiniz.

Oksijenin faydalarını saymakla bitiremeyiz. Tıp dünyasının bilimsel açıklamalarının yanında halk arasında da bilinen yüzlerce faydası kulaktan kulağa dolaşmaktadır. Örneğin iç organları temizlediği, ciltteki ölü hücreleri yenilediği bilinen faydalarından yalnızca birkaçıdır.

Adı "Bubble tea" olan Türkçesi "kabarcıklı çay"ın ana vatanı Uzakdoğu... 300’den fazla çeşidi olan "Bubble tea" hem sıcak hem soğuk içilebiliyor. İçeceğinizle birlikte pipetten yukarı çıkan tapioca’yla (yuka kökünden yapılan nişastadan hazırlanan siyah inci şekilli tanecikler) aldığınız hazzı tarif etmek zor bir durum...

Ayrıca dünya mutfağından seçkin lezzetlerde burda... Paninilerden, klasik sezar salatasına, penne arabiatta’dan, pizza palermo’ya, rio grande’den pepper steak’e her damak zevkine uygun yemekler bulabileceğiniz eşsiz bir mekan.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara