Monday, October 25, 2010

Dodo İstanbul Sea Club - Tuzla

Dodo'da haftanın her günü surf yapabilir ve Club'dan yararlanabilirsiniz. İçkinizi yudumlarken güneşlenebilir, plaj içindeki Escobar'da serinleyebilirsiniz.

İsterseniz Nescafe Corner'da ağaçların altında minder veya hamaklarda dinlenebilir ya da aktivitelere katılabilirsiniz.

Tüm mekanlardan servis elemanlarımız size hizmet verirken uzun yola çıkmadan tatil keyfini yaşadığınızı hissedeceksiniz.

El Greko

Salaş dekorasyonu ve denize yakın duruşu ile eski bir Rum Meyhanesi... Gemici fenerleri, ahşap direkleri, halatları ve balıkçı ağları ile keyifçilerin uğrak yeri.

Akdeniz mezeleri, küçük tabaklarda Rum usulü servis ediliyor. Ege'ye özgü zeytin yağlıları, salataları, taze balıkları ile hafif ve lezzetli alternatifler sunuyor.

El Greko, bu yaz İstanbul'un en popüler yerlerinden birisi olmaya aday...

Escobar

Tam bir Meksikalı...
Sıcak dekorasyonu, farklı ambiyansı ile uzaklarda olmanın tadını çıkartın. Tropikal lezzetler içeceklerle sınırlı değil. Tobacco çeşitleri de dikkat çekici.

Snack mönüler ister barda, isterseniz plajda... Barın bir ucundan diğer ucuna kaldırılan kadehler... Gündüzden geceye dönen sohbetler... Akılda kalan simalar, özlenen buluşmalar yine Esco bar'da!

Dodo Balık

Yaz ve kış sürekli açık... Sıcak atmosferi ve dekorasyonu ile özellikle soğuk kış günlerinde insanın adeta içini ısıtıyor.

Eksperimizin eşliğinde yıllanmış şarapları deneme imkanı... Yine kış aylarında piyano eşliğinde yaşanan gecelerin namı ise İstanbul'a yayılmış durumda. Mönüde balık sevenler kadar et tercih edenler de düşünülmüş.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara