Tuesday, June 29, 2010

Andon Pera - Sıraselviler - Taksim

Bir Beyoğlu klasiği ‘ ANDON

Sıraselviler’de 19. yüzyıldan kalma beş katlı bir konakta yer alan Andon, 10 yılı aşkın bir süredir müdavimlerine alternatif tatlar sunuyor.

Her katında farklı bir eğlence anlayışı ile Beyoğlu’nun vazgeçilmez klasiği olan Andon, İstanbul’un gürültüsünden uzaklaşabileceğiniz, iş çıkışı günün yorgunluğunu ve stresini atabileceğiniz bir mekan.

Andon, haftaiçi ve haftasonu canlı müzik performanslarıyla misafirlerine bir çok seçenek sunuyor.

Teras:
Andon’nun Boğaziçi'ne ve gökyüzüne açılan penceresi Teras Bar, çok özel şarapları ve menüleriyle Boğaz manzarasının keyfini çıkarmak isteyenlere yaz – kış hizmet veriyor.

Akşam güneşinin batışında, gökyüzünün her halini görebileceğiniz Teras Bar, dostlarınızla keyifle sohbet edebilme imkanı sunuyor. Hafta sonu canlı müzik performanslarıyla jazz-blues-latin müziklerinin en iyilerini dinleyebilirsiniz.

Dancing:
Günümüzün yerli-yabancı popüler parçalarıyla, sabaha kadar çılgınlar gibi dans etmek isteyenler için hazırlanmış Dancing, Andon’nun 1. ve 2. katlarında yer alıyor.

Müdavim:
Türkçe pop ve nostalji müziği sevenler, 3. katta bulunan Müdavim’de yemeklerini yerken, içkilerini yudumlarken canlı müzik performanslarıyla eğlenceye doyuyorlar.

Meyhane:
Meyhane, 4. katta Pazar hariç her gün, canlı fasıl gruplarıyla Türk Sanat Müziği sevenlere, birbirinden lezzetli eski İstanbul mezeleriyle, rakısıyla fasıl aleminin kapılarını açıyor.

Andon Cafe:
Gece ve eğlence hayatında bir klasik olan Andon, müdavimlerinin bir arzusunu daha hayata geçirdi ve giriş katını yeniden düzenleyerek Andon Cafe-Bar’ı hizmete açtı.

Arkadaşlıkları, dostlukları yıllar önce Andon’da başlayan müdavimler, eğlencede doğallığı, sıcaklığı ve samimiyeti özleyenler bugünlerde sık sık burada buluşuyor ve yeniden unutulmaz gecelere birlikte imza atıyorlar.

Geçmişten bugüne, artık bir efsaneye dönüşen Andon müdavimleri arasında kimler yok ki! Mehmet Aslantuğ, Yavuz Bingöl, Şafak Sezer, Hande Ataizi, Mustafa Altıoklar, Uğur Polat, Ali Kırca, Nurseli İdiz, Erman Toroğlu, Murathan Mungan, Sumru Yavrucak, Aytaç Arman, Fikret Kuşkan, Kenan İmirzalıoğlu ve daha aklınıza gelecek pek oyuncu, yönetmen, gazeteci, sinemacı...

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara