Tuesday, June 29, 2010

Zoe Bar Restaurant - Beyoğlu - Taksim

MUHTEŞEM MANZARASIYLA KENDİNİZDEN GEÇECEK, İSTANBUL’U TEPEDEN SEYREDECEKSİNİZ.

İstanbul gece hayatının en güzel ve en nezih yerlerinden biri olma ünvanını koruyan Zoe Teras Lounge & Club, her zaman en çok konuşulan ve tercih edilen mekanlar arasında yer almaya devam ediyor.

Manzarası dışında eğlencesi ile de bu yıla damgasını vuran Zoe Teras Lounge&Club, sosyete’nin ve sanat camiasının en çok tercih edilen mekanları arasında olma özelliğini koruyor.Mekan yazlık terası dışında hemen alt katında bulunan kışlık bölümüyle de oldukça keyifli dakikalar yaşatıyor. Tarihi yarım ada manzarasına ek olarak ,boğazın eşsiz gizemi, kız kulesinden adalara kadar uzanan muhteşem manzarası ile herkesi büyülüyor!

Öğlen servisinin saat 12:00’ de başladığı Zoe Teras’da akşam yemek servisinin bitiş saati olan 23:00’ e kadar gün boyu servis almak mümkün. Ayrıca hafta içi her gün 17:00 ile 20:00 saatleri arası Happy Hour’da tüm içkiler %25 indirimli. Pazar günleri saat 09:00 ile 16:00 arası kahvaltı servisi de bulunan mekan muhteşem manzarası ile gelen misafirlerini dinlendiriyor ve gün boyu keyif imkanı sunuyor.

Cuma ve Cumartesi akşam saat 23.00 itibariyle Zoe, restaurant atmosferinden çıkıp, Club’a dönüyor ve sabah 04.00’e kadar müziğin eşsiz ritmiyle kendinizden geçiyorsunuz. Mekanda birçok ünlü klübün dj’liğini yapmış olan Tamer Şengül çalıyor. Zoe Lounge&Club’da DJ haftasonları Turntable başında playlistindeki şarkılarıyla mekandakilere keyifili anlar yaşatarak yaza hızlı bir giriş yapıyor.

Sizde keyifli bir akşam yemeği yemek ve sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmek istiyorsanız mutlaka Zoe Teras’a uğrayın…

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara