Friday, August 6, 2010

Mirror - Levent - İş Bankası Kuleleri

Lezzetin, şıklığın, modernliğin ve eğlencenin sembolü Mirror, iş dünyasının ve ünlü simalarının ikinci adresi olmaya devam ediyor…

İstanbul eğlence yaşamının yakından tanıdığı Gürhan Esin’in 2002 yılından beri sahip olduğu Mirror, İş Bankası Kuleleri 3. Gökdelen girişinde konuklarını ağırlamayı sürdürüyor.

New Yorker Bistro havasında dizayn edilen Mirror, İtalyan lezzetlerinin ön plana çıktığı Akdeniz mutfağı ile misafirlerine ağızlarına layık geceler sunuyor.

Öğle yemeği saatlerinde iş dünyasının önemli isimlerine lezzetli yemekler sunan Mirror, akşam saatlerinde ise sosyetenin renkli simalarını ağırlıyor.

Mutfak şefliğini özellikle İtalyan ve Uzak Doğu mutfağında uzman olan Mithat Markoç’un yaptığı Mirror’ın mönüsü oldukça zengin. Asya Usulü Somon Balığı’ndan Ispanaklı Ravioli’ye, Pideli Şaşlık’tan Somonlu Ahtapot Carpaccio’ya ve Porçini Mantar Soslu Izgaralara kadar farklı lezzet yelpazesine sahip bu şık mekanda yüksek bir ücret politikası uygulanmıyor.

Yemek sonrasında chill-out, jazzy, groovy, acid jazz ve beach house tarz müzikler çalınan bar ve lounge’da içkinizi keyifle yudumlayabiliyorsunuz.

Dekorasyonu Mustafa Toner tarafından yapılan Mirror modern minimalist tarzda dekore edilmiş. Girişte üç taraflı bir bar çevresinde lounge ve arka bölümünde 100 kişilik bistro bölümü bulunuyor. Havalandırma ve aydınlatma gibi detaylarında farklı tekniklerin kullanıldığı Mirror’da özgün tasarımlı tavan ve yan camlar da modern dizaynı vurguluyor.

Mirror’ın müdavimleri arasında Güler Sabancı, Cem Yılmaz, Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu, Serdar Bilgili, Heves Ekinci, Aziz Yıldırım, Monic Benaderte, Okan Bayülgen, Reha Muhtar gibi isimler bulunuyor.

Farklı lezzetlere sahip zengin bir mönüye sahip olan Mirror’da hem damağınıza uygun yemekleri tadıp hem de şık ve sıcak ambiansı sayesinde dostlarınızla keyifli bir gece geçirebilirsiniz.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara