Friday, August 6, 2010

Şirvan Kebap Salonu - Levent

"Şirvan" adı ilk defa 1980 yılında Levent'te açılan küçük bir lokanta ile İstanbullular'la buluştu. Açıldığında bu işe gönül veren beş kardeş, geceli gündüzlü bir çalışma ile Anadolu misafirperverliğini, insanımızın damak tadı ile bir araya getirdi. Ortaya günümüzün tescilli markası "ŞİRVAN" çıktı.

Yemeğin bir sanata dönüştüğü, gelen müşteriyi bir misafir ağarlarcasına rahat ettirmenin ön planda tutulduğu "ŞİRVAN KEBAP SALONLARI", şehrin merkezinde 4 ayrı noktada 20 yılı aşkın bir süredir İstanbul'lulara kucak açıyor.

Bu mekanlarda her türlü kalabalık toplantılarınızı, iş yemeklerinizi, nişan, düğün davetlerinizi de düzenleyebilirsiniz. Eğitimli personeli; "misafirimizin memnuniyeti bizim için asıl kazançtır." zihniyetini esas kabul ederek, güleryüzü ile lezzeti birarada sunuyor yıllardır. En modern ve sıhhi ortamlarda, yerli besi kuzu ve dana etlerini bir daha unu tamayacağınız zarafetle tabaklara taşıyor.

Ulaşım kolay; otopark problemini yaşmayacağınız, çocuklarınızın oyun oynayarak hoşça vakit geçirecekleri aktiviteleri dahi düşünerek dizayn edilmiş, şık ve ferah ortamlar sizde tiryakilik yaratacak.

Size kısaca özetlemeye çalıştığımız "ŞİRVAN KEBAP SALONLARI" bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada yenilenerek gelişecek ve daha nice yıllarda sizlerden aldığı destekle hizmete devam edecektir.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara